TilbageVi er i gang med at indsamle 1 million kroner
Vi har en forening Folk og Natur, som har en bank konto, hvortil vi alle sammen sørger for at bidrage med penge, så vi kan købe en græsmark til vores første projekt, som skal ligge på Sjælland. Når det projekt "kører", skal vi via arrangementer, kurser og andet skrabe penge sammen - og indsætte på Folk og Naturs bank konto, sådan at vi kan købe en græsmark til vores andet projekt, som skal ligge i Jylland. De to projekter skal skrabe penge sammen til projekt 3 og 4 osv.

Oppe til højre på vores hjemmeside kan man vælge kommunikations område. Der er for eksempel 12 personer fra Horsens. De kan se hinandens profiler (man vælger selv, hvad andre skal se). Enhver af dem kan oprette en emne-debat - for eksempel: Fællesspisning. Når man så trykker på Fællesspisning, kommer man til en debat-side, hvor man kan skrive oplæg, indsætte billeder eller video.

Idéen er så, at de 12 personer fra Horsens kontakter en masse personer og grupper i Horsens og får dem til at være med - både til debatter, men også til at samle penge ind, så vi kan købe og starte det første projekt. Herefter kan det være, at vi standser indsamlingen, fordi første projekt skal finansiere andet projekt, og de to skal finansiere 3 og 4 projekt osv.

Det bliver vores projekt, fordi vi alle skaffer finansiering - efter økonomisk evne.

Mulighed 1: I hver af 50 byer er der 10 personer, hver donerer 100 kr. om måneden i 2 år. Det giver 50 x 10 x 100 x 24 = 1,2 millioner kr.

Mulighed 2: Aktiv grupperne rundt om i byerne spreder information og får mange til at donere 1500 kr. Det lykkes i 25 byer med et gennemsnit på 25 donatorer. Det giver 25 x 25 x 1500 = 937.500 kr.

Mulighed 3: Vi låner en græsmark hos en bonde og laver en sommerfestival - idet vi jo kan opsætte al vores lejr-materiel med masser af telte, musik-scene, køkkener osv. Og så opfordrer vi musikgrupper til at spille gratis. Det giver måske 200 deltagere, der betaler 500 kr. i entré - samt køber mad og drikke, der giver overskud på måske 200 kr. Det giver 200 x (500 + 200) = 140.000 kr.

Mulighed 4: Vi skriver artikler i mange blade, laver podcast, får vores bank (Merkur Bank) til at gøre os til støtte projekt mm. Og så opfordrer vi andre festivaler, organisationer, fonde, rige pensionister uden børn m.fl. til at donerer et større beløb. Det giver måske ½-2 millioner kr.

Vi satser på alle mulighederne. Det vigtige er, at der er en voksende støtte - fordi så tænker andre, at projektet bliver til noget - og så vil de godt være med til at støtte det. Når projekt 1 er startet og "kører", genererer det en opsparing, som efter et par år finansier start af projekt 2 osv.

Vi vil lave mange videoer
Vi har kontakt til en sang skribent og en komponist, som har lavet 30 fede numre om alle kriserne, vores følelser, samt hvad vi bør gøre. Sangene er både alvorlige og sjove. Der er gode rytmer - pop, rock, afro, soul, blues, country mm. Og vi må bruge dem.
      (1) Vi ønsker at få flere sangere, musikere og bands til at optræde med numrene - og lave videoer af dem. Hop til: www.glade-horder.dk
      (2) Vi vil også gerne modtage videoer, hvor en person siger én eller et par sætninger om at støtte og donere penge til Grokraft.
      Vi vil så lave videoer, hvor vi kombinerer (1) og (2). De skal udgives på alle de sociale medier. Først hører man en fed sang - og så kommer 5-6 sekunder med et par sætninger om Grokraft.

Sangere og bands må også gerne optræde med numrene uden at betale kopi-afgift - men lige sige til publikum: Husk at gå ind på hjemmesiden grokraft.dk. Så er du med til at redde kloden og dig selv.

Vi håber, at mange af jer vil være med - både til at optræde, lave videoer, redigere og udgive.

Samarbejde
På kommunikations-siderne samarbejder vi både lokalt, regionalt og på landsplan. Alle personer og grupper deltager, så meget man har lyst til. Her er plads til fri udfoldelse, eksperimenter, fest og erfarings-udveksling. Alle stræber efter, at vi koordinerer os med hinanden.

Det vigtigste er den lokale gruppe, hvor man også mødes og snakker sammen, lægger fede planer, udfører dem osv.

 

Støt Grokraft med penge
CVR nummer for vores forening Folk og Natur er 37 07 48 61.

Vores bank er Merkur Bank - og vores konto er reg.nr 8401 konto 1044124.
Alle er velkomne til at indsætte penge på vores konto.

På din netbank kan du oprette en månedlig overførsel til Folk og Natur.
Du kan også indbetale til vores konto på MobilePay 64287.

Eller brug denne donorbox:

 

   Har du spørgsmål: kontakt@grokraft.dk

Tak fordi du vil være med.