Tilbage
Breve - Dig og mig

Det her handler om, at to personer godt vil skrive sammen og uddybe deres tanker mm. Man kan dels søge på personer og komme til en profil - og herfra kan man skrive et brev til vedkommende. Man kan også overføre vedkommende til en brev liste, som er de personer, som man skriver ofte til - og herfra kan man så også skrive brev til vedkommende.

Der kan stå op til 40 personer på ens brevliste.

Hvis man vil skrive til flere samtidigt, skal man bruge lokal blog eller x-blog.

Det er vigtigt, at man kommunikerer med én person ad gangen. Det er en del af menneskets natur. Så har man sig selv i den ene hjernehalvdel - og den anden person i den anden hjernehalvdel. Og så oplever man både sig selv og den anden som et menneske - og ikke bare en hjerne.

Selvfølgelig er det bedst så at være fysisk sammen. Men i vores splittede samfund kan man kompensere med et brev.

Rød blink på forsiden betyder, at der er kommet nyt brev, siden du så din post sidst.


At skrive brev til hinanden bør være som en forpligtende samtale. Vi skal ikke lade os inspirere af de breve, som vi modtager på vores email-program, hvor flere og flere er reklamer på den ene eller anden måde.

Man kan altid skrive til webmaster og "indrette" en person, som misbruger vore kommunikations-sider. Og webmaster kan så undersøger sagen - og kan fratage en person mulighed for at skrive mere.