Tilbage
- Tommy Falkeøje fortæller -

Hop til Nadver


Man kan jo undre sig over, hvorfor mennesker her i vores del af verden oplever Fader Vor meningsfuld. Men det skyldes, at man er stagneret i det spaltede energimønster, hvor man har den gamle græske bevidsthed i højre side af kroppen - og den gamle jødiske i venstre side. Den græske giver to bevidstheds-poler i den ene hjernehalvdel - og det jødiske giver én bevidstheds-pol i den anden hjernehalvdel. Og med denne struktur i bevidstheden opleves Fader Vor meningsfuld.

Man bruger så højre sides bevidsthed til samfund, arbejde, filosofi osv. Og så bruger man venstre side til det religiøse.

I Mathæus Evangeliet kapitel 6 og 7 er der først Fader Vor - og her bruger man venstre sides bevidsthed - og så giver Fader Vor mening. Og resten af kapitel 6 og hele kapitel 7 er så en slags gennemgang af, hvad vi mennesker bør gøre - og her bruger man højre sides bevidsthed - og så giver det også mening.

Men hvis man bruger højre sides bevidsthed til Fader Vor, bliver Fader Vor total meingsløs. Og bruger man højre side til resten af teksten i kapitel 6 og 7, bliver det også meningsløst.

Hvis man har en fri bevidsthed - som Jesus havde - bliver det tydeligt, at Fader Vor er en joke, som han kommer med, inden han gennemgår, hvad vi mennesker bør gøre i vores liv.