TilbageEr du ny her?

Velkommen
Grokraft.dk kan virke total uoverskuelig. Det er ligesom at gå i Tivoli. Der er boder. Forlystelser. Optæden. Og meget mere. Gå på opdagelse. Slap af - og nyd det.

Alle informationer om samfund, politik mm. bygger på den kritiske forskning, hvor der altid er helt uafhængiske historiske kilder. Det sikrer, at vi kun videregiver historiske kendsgerninger - og undlader alt andet. Du kan her blive meget klogere.

Sangene handler altid om noget samfundsmæssigt og politisk.

Vi kritiserer aldrig enkeltpersoner og/eller grupper, foreninger, organisationer. Vi er aldrig parti-politisk, men mere græsrods-politisk eller beskriver overordnede samfundsmæssige udviklinger.

Der er humoristisk indslag - og vore indlæg er ikke tunge analyser, men lette og lidt overfladiske, men interessante og oplysende.

Man kan trykke SKIFT - og skifte mellen 2 indstilllinger, så der kommer forskellige indhold.

Hvis du opretter en profil, er der meget mere indhold.

Når du er træt af alle oplevelserne, kan du skifte til kun at se og bruge nogle praktiske redskaber, der er tilpasset en ny virkelighed, hvor vi ikke længere kun er hjerner, der kommunikerer med andre hjerner - men mennesker, der gør noget sammen, og som har brug for en række computer mæssige værktøjer til at effektivisere vores fælles arbejde for at skabe det gode liv og det gode samfund.


Der er 2 formål med denne hjemmeside:

1) Viden
Det er en mange tekster og videoer, som fortæller noget om den historiske udvikling og om samfundet i dag. De handler ikke om konger og krige eller teknisk udvikling - men om almindelige menneskers liv og fællesskaber.

Alt sammen bygger på den såkaldte kritiske samfunds-videnskab. Den dukkede op i 1960'erne. Og den forandrede totalt opfattelsen af, hvad der var sket historisk, og hvad der egentlig foregik i samfundet.

Det nye ved denne videnskab var, at man ikke bare havde en tro på, hvad der var sket - og at man kunne "bevise" det, fordi man fandt et enkelt skrift om det.

Det nye var, at man så bort fra, hvad man troede - og så undersøgte mange uafhængige og samtidige skrifter om en sag, sådan at man var helt sikker på, hvad der var en historisk kendsgerning, selvom den vat anderledes end det, som alle ellers gik og troede.

Vi præsenterer ikke disse kendsgerninger på en videnskabelig måde - det overlader vi til de historiske forskere. Men vi tror på dem - og så videregiver vi deres viden til dig og jer, der læser det her. Vi forsøger at gøre det kort og klart. Mange detaljer springer vi over - og nøjes med det vigtigste.

Meget af det vil være helt nyt for dig og jer, fordi der foregår en slags bevidstheds-industri og propaganda, der forsøger at fastholde den gamle og forkerte opfattelse af den historiske udvikling.

2) Fællesskab
Hjemmesiden rummer også en række muligheder for at skabe fællesskaber af os, der tager afstand fra den gamle opfattelse - og som gerne vil mødes og samarbejde om at ændre samfundet, verden, os selv og hinanden i en bedre retning. Det er blogs og intern post. Men først og fremmest kontakt til andre, der også er med.

Vi håber, at du vil bruge hjemmesiden - og at du vil blive en del af et fællesskab, hvor vi kan udvikle os godt i den rigtige retning. Vi har krydret den lidt med nogle sange og humor.

Velkommen.