TilbageProces

Hvis der er noget, som du synes, at der skal ske - så start lokalt. Lav eventuelt et oplæg på jeres Lokal blog. Her skriver du til vennerne i dit lokalområde.

Næste trin er at lave en X-blog. Du/I vælger et navn og en kode. Koden giver du/I så til dem, der vil være med i den videre proces. Altså opret en X-blog - og dan en arbejdsgruppe.

På et tidspunkt er I kommet så langt, at I indkalder til et regionalt møde. Lav et oplæg på Event-blogs Her kan også indkaldes til et landsdækkende arrangement.

Det er smart at lave særlige arrangementer og blogs for unge. De ser virkeligheden "med nye øjne" - og kan godt se, at der skal ske noget helt nyt og anderledes.

Det er også smart at lave særlige arrangementer for pensionister. De har et langt livs erfaringer, som de har behov for at snakke om - og udveksle erfaringer.

Både de unge og pensionisterne kan se, at alle andre er hængt op i et rotte-ræs, hvor de ikke kan se skoven for bare træer.

Måske når vi til en tilstand, hvor det er relevant at lave en landsdækkende organisering. Her har vi forberedt os - og lavet en hjemmeside, der hedder www.folkets-samling.dk.


Vi vil redde os selv, hinanden og verden - og vi starter lokalt.


Det er lykkedes magthaverne her i Vesten at splitte fællesskaberne og tilmed splitte vores bevidsthed. Vi er blevet til et nummer i rækken. Vi kan stadig mærke, hvis det gør ondt et sted i kroppen; men vi har fortrængt alle følelserne i kroppen, fordi vi ellers ikke kan holde ud at være her.

De af os, som er kommet her til www.grokraft.dk, tror ikke længere på, at det eksisterende system kan redde naturen, dyrene, klimaet og alle de sociale problemer, som kriserne handler om.

En hjemmeside som denne her - er jo i sig selv bare det samme - altså en masse ord og teorier, der fastholder os som tilskuer til os selv og hinandren.

Vi har forsøgt at lave hjemmesiden noget anderledes end andre hjemmesider - for at vise, at vi vil noget andet.

Men det er først, når vi begynder at forene tanker, følelser og krop inde i os selv - samt forene os med hinanden, at noget nyt kan ske.

Derfor skal du ikke bare blive på denne hjemmeside. Det vigtigste er, at du bruger hjemmesiden til at få kontakt med andre af os.

I vore fællesskaber hjælper vi hinanden med at udvikle os - og skabe noget nyt. Vi har ikke en ledelse, der bestemmer. Vi er alle lige. Vi beslutter ikke noget; men vi koordinerer os med hinanden.

Det er i samværet med andre, at du kan udvikle dig - og du har de bedste muligheder her med GROKRAFT.