Tilbage
Vejledning for arrangører

Her er blogs for arrangementer og andet, der afholdes på landsplan eller regionalt. Arrangørerne kan være en Grokraft gruppe. Eller det kan være et politisk parti. Eller det kan være en landsdækkende organisation. Eller det kan være en musik festival.

Princippet er dog, at arrangementer skal være åbent for alle. Hvis man for eksempel er et politisk parti - og holder et møde, hvor alle er velkomne til at deltage - kan man annoncere det her og bruge tilmeldingen.

Arrangementet skal også være noget, som er relevant for alle. Man skal derfor ikke invitere alle med til fru Jensens begravelse. Arrangementet skal handle om noget, som fremmer en progressiv udvikling for os alle.

Man kan indsætte et link til en tilmeldings-side. Når nogen tilmelder sig, udfyldes navn, email-adresse og antal personer - og så en knap, der hedder TILMELD. Det gemmes så i en database. Man kan vælge bare at tilmelde antal personer - eller det kan opdeles i voksne, studerende, pensionister, unge og børn. Og man kan vælge, at der skal være en pris.

Hvis arrangementet skal koste noget, er der et felt, hvor arrangørerne kan indsætte bank-oplysninger - og et andet felt konto i MobilePay.

Den, der opretter tilmeldings-siden, giver den en kode. Og dem, der kender koden, kan så se, hvor mange der er tilmeldt - samt en liste over tilmeldte, hvor man kan se navn, email-adresse, antal personer - samt hvor meget det skal koste (hvis der er en pris).

Hvis man vil arrangere sam-kørsel, opretter man bare en ekstra blog angående sam-kørsel til arrangementet.