Tilbage

Vejledning vedrørende lokal blog

Det her handler om lokal blog for et postnummer område. Altså Holstebro eller Østerbro i København. Alle, der i deres profil har valgt postnummer, bruger så denne blog til fælles information, debat mm.

Når man går ind på lokal blog, kommer man til den blog, som passer til det postnummer, som man har valgt på sin profil.

Man kan "snyde" og skifte postnummer på sin profil, hvis man for eksempel gerne vil se, hvad der forgår i Randers eller en anden by. Husk så at skifte tilbage til eget postnummer bagefter.

Det er ikke at snyde, hvis man for eksempel bor på grænsen mellem 2 kommuner. Så er man i ét lokalområde i den ene kommune, men man vil gerne se, hvad der foregår i nabo lokalområdet, som ligger i den anden konnmmune. Det er ret let. Man går ind i sin profil - skifter postnummer til det lokalområdet, som man vil se - og trykker UPDATE - og så kan man læse, se billeder og video fra nabo-området - og også deltage i kommunikationen. Der er dog det problem, at andre tror, at man også er fra deres lokalområde. Derfor bør man indlede sit indlæg med at skrive Gæst eller Nabo-område- og så tilføje sit rigtige postnummer. Så ved de andre, hvor man bor.