Tilbage

Vejledning vedrørende søgning

Man kan søge på personer, der har oprettet en profil på grokraft.dk. På deres profil har de givet nogle oplysninger, som man kan bruge, når der skal søges. Der er 10 forskellige søge-muligheder. For alle 10 gælder, at man to gange skal skrive postnummer. Hvis man skriver >=3000 og skriver <=3000, får man alle personer, der bor i postnummer 3000 (Helsingør). Hvis man derimod skriver >=1000 og skriver <=3600, får man alle, der bor i Nord-Sjælland.

Søgning 1): Her søges kun på postnumre.

Søgning 2): Her søges personer, der på deres profil har trykket: "Ja, jeg vil være med til en proces, hvor vi hjælper hinanden med slippe spaltningerne i vores bevidsthed og opnå en meget mere fri og naturlig bevidsthed."

Søgning 3): Her søges personer, der (ligesom søgning 2) har trykket "ja, jeg vil...", men som også på deres profil har valgt farve til næste regnbuetræf.


Søgning 4): Ligesom søgning 3, men hvor man søger personer, der har valgt en bestemt farve.

Søgning 5): Her søges personer, som har trykket "Ja, jeg vil...", men som også søger en kæreste.

Søgning 6): Ligesom søgning 5, men hvor man kan vælge, om man søger mand, kvinde, hetero, non-hetero.

Søgning 7): Her søges alle, der er plantespisere. (Det gælder stadig for alle søgninger, at man vælger et postnummer eller flere postnumre).

Søgning 8): Her søges personer, som man har skrevet noter om. Når man har fundet en person og ser vedkommendes profil, kan man skrive en kort note om personen.

Søgning 9): Ligesom søgning 8, men her søger man også på, hvordan noter starter. Man kan for eksempel starte noter med at skrive XR og så noget mere personligt. Og så finder man alle de personer, hvor man i noterne om dem starter med XR.

Søgning 10): Her søges personer på deres navn. Hvis man for eksempel skriver An, får man alle dem, hvis navn starter med An. Det kan være Anders, Anne, Andersine m.fl.