TilbageVis igen


Vi har gennem de seneste 7 år arrangeret sommerlejre
og skaffet materiel for ½ million kroner (telt-landsby).
Nu har vi kun cirka 30.000 kr. i foreningens pengekasse.Hvem er vi ?
Vi er nogle gamle aktivister fra 70'erne, som kan se, at der er behov for vore kræfter igen.

Vi er nogle unge, der ikke vil være med til at udplyndre de fattige lande og ødelægge naturen.

Vi er nogle studerende, der ikke længere vil uddanne os til et system, der ødelægger livet.

Vi er nogle voksne, der ikke orker at være med mere i et destruktivt samfund.

Vi er trætte af små forbedringer, der måske er rigtige, men hvor helheden udvikler sig forkert.Når vi har skaffet 300.000 kroner, stifter vi en fond. Når vi har råd til det, køber fonden en græsmark. Her kan vi hvert sommerhalvår opstille en hel landsby - i telt-udgave. Og her kan vi lave sommerlejre, kurser, seminarer mm.


Der skal plantes masser af buske og træer. Og der skal være små og stor have- og markstykker. Vi bygger 1-2 huse om året af organiske materialer, som vi selv producerer (nok ikke helt de første par år). Vi skal have en mark med piletræer, der skal bruges til tagkonstruktion, - en mark med langstrået rug, der skal bruges til stråtag, - og en mark med hamp, der skal blandes med kalk og blive til "organisk beton" og bruges til ydermure.

I løbet af 10 år bygger vi en hel lille landsby. Det skal være en natur-højskole. Det skal være et natur-kultur-mødested. Det skal være en oase i meningsløshedens ørken. Projekt beskrivelse


Vi har også lavet denne hjemmeside. Her kan alle kommunikere om at redde sig selv, hinanden, naturen og kloden. Grokraft natur-kultur-mødested og Grokraft hjemmeside supplerer hianden.