Tilbage

Hvad er det her?

1) Lokal kommunikation - for dit postnummer område (storby). Der er 10 forskellige blogs (diskussions-emner), som du kan vælge mellem: Har du hørt, Vi ses, Gå i byen, Os børn, Os unge, Os ældre, Musik og sang, Tænk dig om, Børnepasning, Kommunen.
Hvis du vil skrive noget, skal du først oprette en profil med postnummer, dit fornavn/kaldenavn og ansigtsfoto. Andre kan så se dit navn og ansigtsfoto ved siden af det, som du skriver. Du kan også indsætte billede og video.

2) Formidling af den kritiske forskning om samfund og bevidsthed. Det er i modsætning til den bevidsthedsindustri og propaganda, som foregår i dag.

3) Oplæg til start af Grokraft natur-kultur-mødested – et nødvendigt fristed – for at redde os selv, hinanden, naturen og hele kloden.

4) Blogs - hvor vi skriver til lokal gruppe, regional gruppe, hele landet eller lukket gruppe - samt breve mellem 2 personer. Disse blogs handler om at skabe udvikling og forandring i samfundet.


Alle kan frit bruge hjemmesiden. Intentionen er, at alle personer og grupper, der ønsker fred, retfærdighed, genforening med naturen og globalt samarbejde - kommunikerer her på denne hjemmeside.

Der er nogle supplerende hjemmesider, som man kan hoppe til og fra: www.folkets-akademi.dk, www.folkets-samling.dk, www.folk-og-natur.dk, www.gro-sommerlejr.dk, www.gro-tv.dk, www.glade-horder.dk. De to sidste er under udvikling.

Økonomien er nu samlet i foreningen Folk og Natur. Alle kan blive medlem. Vi har fleksibel kontingent, så man selv bestemmer, hvor meget man betaler - eller vælger friplads. Man kan godt bruge hjemmesiden, selvom man ikke er medlem.