TilbageEr du ny her?

Velkommen
Grokraft.dk kan virke total uoverskuelig. Det er ligesom at gå i Tivoli. Der er boder. Forlystelser. Optæden. Og meget mere. Gå på opdagelse. Slap af - og nyd det.

Alle informationer om samfund, politik mm. bygger på den kritiske forskning, hvor der altid er helt uafhængiske historiske kilder. Det sikrer, at vi kun videregiver historiske kendsgerninger - og undlader alt andet. Du kan her blive meget klogere.

Sangene handler altid om noget samfundsmæssigt og politisk.

Vi kritiserer aldrig enkeltpersoner og/eller grupper, foreninger, organisationer. Vi er aldrig parti-politisk, men mere græsrods-politisk eller beskriver overordnede samfundsmæssige udviklinger.

Der er humoristisk indslag - og vore indlæg er ikke tunge analyser, men lette og lidt overfladiske, men interessante og oplysende.

Man kan trykke SKIFT - og skifte mellen 2 indstilllinger, så der kommer forskellige indhold.

Hvis du opretter en profil, er der meget mere indhold.

Når du er træt af alle oplevelserne, kan du skifte til kun at se og bruge nogle praktiske redskaber, der er tilpasset en ny virkelighed, hvor vi ikke længere kun er hjerner, der kommunikerer med andre hjerner - men mennesker, der gør noget sammen, og som har brug for en række computer mæssige værktøjer til at effektivisere vores fælles arbejde for at skabe det gode liv og det gode samfund.