Tilbage

- ikke udvikling i den rigtige retning, men gøre det rigtige nu -


Sådan
Hej, her er vi i gang med 2 projekter:

1) Grokraft hjemmeside, der erstatter alle de andre sociale medier, som alle progressive mennesker har forladt, og hvor der nu kun er ligegyldigt vrøvl, som ikke kan bruges til noget. På Grokraft opretter du en profil med en email adresse og et kode ord. Begge kan ikke ses af andre. Hvis du vil skrive noget, skal du på din profil indsætte dit fornavn eller kaldenavn samt vælge det postnummer, der er tættest på, hvor du bor. Og du skal også uplodade et ansigtsfoto. Så er du med. Alt er non-profit. Ingen reklamer. Men meget bedre - for os, der vil skabe en god fremtid.

På hjemmesiden er der også anti-propaganda - nemlig formidling af kritisk videnskab om den historiske udvikling og om samfundet i dag. Og der er formidling af ny viden om bevidsthed. Hvad er denne nye viden?

2) Fristed på landet. Gerne flere, men første sted bliver på Vest-Sjælland. I sommer halvåret opsætter vi en hel telt-landsby. Og vi starter med at bygge huse, så vi hen ad vejen også kan komme om vinteren. Det er også non-profit. Her kan du og alle andre komme. Du/I kan arrangere foredrag, møder, kurser, seminarer, konferencer, festivaler, markeder osv. Udgifter dækkes ved frivillig betaling. Man kan vælge høj pris, lav pris eller ingen pris. Du vælger det, som passer til dig. Det er for os, der vil skabe en god fremtid. Vil du være med til at starte det?