Tilbage


Skal vi spise kød?


Når man spiser kød, får man syre i blodet. Det ætser blodårerne indvendigt, så der flyder døde flager rundt i blodet. Det sætter sig som blodpropper. Og det er den hyppigste døds-årsag her i landet. Syren ætser også muskler og led - og giver gigt. De fleste over 60 år får slide-gigt - og skal have kunsgtige hofter og knæ.

Kød giver en slags rus, der svarer til narkotikum. Man kalder det, at man bliver dejlig mæt. Man bliver lidt sløv og føler en ro. For at få hjernen med - kan man drikke alkohol, så ens tanker også sløves. At standse med at spise kød er lige så svært som at standse med at ryge eller holde op med at tage narkotikum. Kroppen har vænnet sig til det. Hvis man holder op, tager det cirka 3 uger med abstinenser, inden man slapper helt af.

Den mad, som man kan købe i dag, indeholder kun halvdelen af de stoffer, som kroppen har brug for. Derfor spiser mennesker i vores del af verden mere og mere - og bliver tykkere og tykkere. Og de fleste spiser kød, fordi man - efter at have spist - mærker rusen - og ikke mærker, at kroppen mangler en masse grundstoffer.