Tilbage




Det normale er, at man snakker om udvikling - underforstået, at det altid går fremad, og at vi bliver klogere og klogere. Børnene og de unge må gerne udvikle sig. Og de voksne udvikler sig også en lille smule. Men når man bliver 40 år, går det i stå. Og så mener de fleste, at det går ned ad bakke, så ens bevidsthed stivner mere og mere.

Hos børn ser man nogle "spring" i deres udvikling. De forvandler sig. Det er, som om de er blevet anderledes. De opfører sig anderledes, og de tænker anderledes. Sådanne spring skal helst "overstås", inden de starter i skolen. For her skal det bare gå fremad hele tiden.

Men her på Grokraft snakker vi om forvandling - præcis sådan som det ind imellem sker for små børn. Men for os sker det mange gange i løbet af hele livet. Og det er det naturlige og oprindelige.


Forvandling

Man kan skifte energimønster på kroppens overflade meget hurtigt. Det tager kun 3-4 sekunder. Hvis man ikke kender energiønstrene, skifter man bare fra en JEG-oplevelse - over til noget flimmer, hvor man ikke kan genkende noget JEG. Men efterhånden som man lærer energimønstrene at kende, oplever man bare, at man skifter fra én synsvinkel til en anden.

Energimønstrene overføres via nervetrådene til hjernen, så bevidstheden får samme struktur som det energimønster, man befinder sig i.

Hvis man forbliver i samme energimønster meget længe - stivner i det - får man en stivnet bevidstheds-struktur i hjernen. Når man så skifter kropslig energimønster, skifter strukturen også i hjernen, så der er overensstemmelse mellem energimønster og bevidstheds-struktur. Men samtidig har man også den stivenede bevidstheds-struktur.

Når man så forsøger at frigøre sig, har man stadig det stivnede bevidstheds-mønster i en del af hjernen. Og det medfører, at man ubevidst gendanner de muskelspændinger, som danner det krosplige energimønster - og som så forstærker det stivnede bevidsthedsmønster, som man har.

Man skal mange gange - igen og igen - sørge for, at man ikke vedligeholder sit stivnede bevidstheds-mønster i hjernen. Og man skal bevidst arbejde for at "smide det ud af hjernen", så man fremover ikke hænger fast i det. Det kan være svært, hvis man er alene om det. Men det er faktisk ret nemt, hvis man er flere, der samarbejder om det.

Er du vant til at læse fagskrifter, er her et par bøger. Her er ingen kildehenvisninger - og heller ikke omfattende dokumentation. Det var der i min første kladde, som fyldte 1400 sider. Nu har jeg opdelt det i 2 bøger - og kun skrevet det interessante, så det giver overblik og forståelse.


Se indholdsfortegnelse og lidt tekst
Forlaget Lynet
Se indholdsfortegnelse og lidt tekst