Vores forening

ALT (tekster, video, sange) må og skal gerne kopieres og overføres til alle andre sociale medier.
INGEN COPY RIGHT


     

Hvad vil vi?

English

     
   Er du ny her?

            Hvad skal vi?


Vi befrier os

     


             

   


Vi er ofre


     


Vi befrier os

     

Vi ses !


Velkommen til Grokraft

Alle er ofre for en bevidstheds-industri og propaganda, der giver os bestemte tanker om økonomi, fællesskab, natur, dyr, fortid og fremtid. Hvis vi "hopper" til andre kulturer end den, vi har her i Vesten, er der også en massiv påvirkning og ensretning af befolkningerne - men med helt andre tanker og forestillinger. I stedet for mere ensretning har vi brug for mere visdom.

- og det får vi her -

 

Vore politikere har et åndeligt og mentalt niveau, som svarer til dengang, hvor man skulle løse problemet med, at Satan besatte folks underliv. Debatten er lidt anderledes i dag, men på tilsvarende niveau. På de sociale medier er niveauet efterhånden også nede på samme niveau. Vi har brug for bedre kommunikation på internettet og bedre krop-til-krop arrangementer.

- og det får vi her -Vi skal skaffe os et natur-kultur mødested

Måske kommer det til at se sådan ud.

Planen er, at vi skal købe en græsmark på 15 hektar. Der skal være 100 % biodiversitet og offentlig adgang, så folk kan opleve en rigtig levende natur. Der skal være markstykker med grønsager, korn og frugt - men også med piletræer, langstrået rug og industri-hamp, der skal bruges til byggeri. Vi vil bygge en mini-landsby på byggekurser i løbet af 10 år. Vi er inspireret af højskole-bevægelsen, som den var i slutningen af 1800-tallet. Vi skal mødes og lære, hvordan vi kan leve i harmoni med naturen - samt skabe et mere menneskevenligt samfund.

Jorden skal løsnes, så der går rødder ned til grundvandet - og planterne altid vandes fra neden af. Jorden skal være fuld af gode bakterier. De udskiller en syre, der opløser ler og sand og danner en næringsvæske med alle grundstoffer - på nær ilt, kvælstof og kulstof, som planterne får fra luften. Vi skal derfor aldrig vande eller gøde. Planterne bliver derfor fulde ag sukkerstoffer og olier - og gør os raske og sunde.

Piletræer skal bruges til tag-konstruktion. Langstrået rug skal bruges til stråtag. Hamp skal blandes med kalk og vand - og blive til bio-beton, der skal bruges til mure. På byggekurser bygger vi 1-2 huse om året, indtil vi har en lille landsby med undervisningslokaler, spisesal, møderum, sovesale, værelser, stald, lade, lager mm.

Klimaet ændrer sig. Om sommeren skifter det mellem alt for varmt til styrtende regnvejr og storm. Og om vinteren bliver det måske bidende koldt. Vore huse skal derfor have isolerende mure, der er ½ meter brede, så det er dejlig behageligt at være indendørs både om sommeren og vinteren. Og rundt på arealet skal der være overdækkede bænke og borde, så man kan sidde i tørvejr - og der skal være buske omkring til at skabe læ for vinden.

Her er nogle fotos, som viser, hvordan vi forestiller os, at det bliver. Dyrene går frit. Og der er alle slags gamle danske buske og træer. Marker og haver er indhegnet, så dyrene ikke spiser vores mad.

Nede i jorden vandrer biller rundt i gange - og sørger for, at kvælstof kommer ned til plantenes rødder, og ilt kommer ned til mikro-organismerne. Oppe i toppen af jorden bor insekt familier. Der er padder og fugle i massevis. Rundt om vore huse er der hvepse, der holder myg, flåter og andre stikkende insekter væk.

Alle bidrager økonomisk til at opstarte første natur-kultur-mødested. Det skal være et fristed, hvor alt i princippet er gratis. Men der skal også være arrangementer, der giver penge til at starte nummer 2 sted osv.
 

Vi ønsker en fredelig udvikling, hvor alle kan være med,
hvor det nye langsomt vokser op fra neden af i samfundet,
hvor vi løser problemerne med alle de nuværende kriser,
hvor man tilslutter sig, når man er parat til at være med.